De ce alegi videochat la Diva Studios

Pentru detaliile fac diferenta
iti oferim:
1
Salariu garantat

Salariul garantat pe toata perioada colaborarii noastre nu va fi niciodata mai mic de 500$. Ai garantia ca banii sunt intotdeauna virati la timp, fara nici o exceptie.

2
Comision crescator

Procentul initial este 50% iar odata cu cresterea veniturilor, poate ajunge la 56%. Comisionul crescator este cel care face jobul de videochat asa de profitabil.

3
Bonusuri si premii

Toti angajatii Diva Studios sunt recompensati cu bonusuri. Impreuna cu comisionul crescator, bonusurile duc modelul la un procent total de 70% din realizari.

4
Training dedicat

Este personalizat si individual. Foste modele de videochat te invata cum sa vorbesti si cum sa te porti cu membrii, pentru a reusi sa maximizezi castigurile intr-un timp scurt.

5
Program flexibil

Pentru ca vrem ca modelul sa se simta relaxat la noi, oferim posibilitatea de a alege atat tura de lucru cat si zilele libere. Acestea pot fi diferite in fiecare saptamana.

6
Performanta

Esti invatata sa tintesti performanta, ca orice model al studioul de videochat Diva Studios . Iar in felul asta, orice alt job vei alege dupa, o sa fii mai mult decat pregatita.

Diva Studios isi doreste ca modelele sale sa vina cu placere la studio, sa se simta bine si, la terminarea sesiunii de lucru, sa plece multumite. De aceea ne straduim sa oferim cele mai bune conditii si incercam sa dam tot ce e mai bun, din experienta si din profesionalismul nostru.

Dar avantajele unui job in videochat la Diva Studios, sunt mult mai multe. Aici inveti cum pot fi manipulati si controlati barbatii, inveti sa iti folosesti atuurile feminine (vorbim de manipularea mintii barbatului... si nu a corpului) pentru a obtine ce vrei, inveti sa fi sigura pe tine si increzatoare in puterea ta de a reusi.

Pentru ca suntem langa tine permanent, iti asiguram sesiuni foto-video total gratuite, training si suport tehnic, promovare pentru un traficul asigurat, un mediu placut si conditii extraordinare.

Jobul de model la un studio de videochat este unicul job pentru care nu se cere experienta si vechime, si este singurul care poate sa iti aduca stabilitatea financiara pe care o vrei, si de care ai nevoie.
Ne asteptam sa intelegi un lucru foarte important, si totodata sa il accepti: ca model videochat la Diva Studios stii ca vei castiga foarte mult, dar doar cu implicarea si interesul tau 100%.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Alte avantaje la Diva Studios

  • Ne caracterizeaza corectitudinea si respectul pentru colegi si pentru munca depusa.
  • Beneficiezi gratuit de sesiuni foto si video necesare, si ai promovarea si traficul asigurat.
  • Putem sa facem dovada unor castiguri extraordinare, de peste 15.000$ pe perioada, obtinute de modelele noastre.
  • Lucrezi absolut legal, in urma semnarii unui contract.
  • Confidentialitatea si discretia sunt 100% asigurate.
  • Platile se fac intotdeauna la timp si cu corectitudine.
  • Poti obtine credit bancar, pentru casa sau masina, in baza contractului.
  • Esti invatata lucruri care o sa iti ajute si in viitor, nu doar in jobul de videochat.
  • Ai un comision ce creste odata cu realizarile tale, la care se adauga bonusurile.
  • Camere de lucru moderne si dotare IT de ultima generatie.

Pentru ca tratam cu toata seriozitate aceasta activitate, ne implicam in dezvoltarea si perfectionarea modelelor noastre. Le asiguram tot confortul de care au nevoie, le oferim sprijin financiar dar si suportul tehnic necesar 24/7.
Si tot ce cerem in schimb, este ca modelul sa priveasca si el cu seriozitate jobul in videochat si sa se implice cel putin la fel de mult ca noi.
In plus, am demonstrat de multe ori ca Diva Studios este un studio de videochat unde modelul castiga. Nu conteaza daca este incepatoare sau are ceva experienta la alt studio, ne dam la fel de mult interes pentru a o ajuta sa ajunga la performanta.

Cum arata un model videochat

Contrar parerilor, un model de videochat nu trebuie sa fie "o frumusete" si nu trebuie sa aiba dimensiunile 90/60/90. Daca "mama natura" te-a inzestrat cu aceste dimensiuni, este ok. Mult mai important este sa ai vointa, sa iti placa si sa vrei sa comunici si sa interactionezi cu oamenii. Cunosterea unei limbi straine (de preferat engleza), seriozitate si ambitie, optism si perseverenta sunt ingredientele care aduc succesul unui model de videochat. Daca un viitor model poseda macar o parte din acestea, atunci poate fi absolut sigur ca Diva Studios este locul perfect.