5 sfaturi pentru Modele Videochat

21 decembrie 2019
 • gallery 1
 • 90% din modele de videochat trag concluzia, in primele 2-3 saptamani, ca nu este de ele un job in videochat sau, si mai rau, ca nu se castiga asa mult cum se spune. O concluzie total gresita.

  De ce se intampla asta? Pentru ca nu primesc informatiile corecte de la studio si de la trainer. Si din cauza asta "pierd startul". Perioada de inceput este foarte importanta pentru ca site-urile de live-streaming promoveaza modelele noi, iar tu, ca model, te formezi.

  Sfaturile ce urmeaza sunt general valabile, si ar trebui sa tii cont de ele daca vrei sa castigi asa cum te astepti sa castigi.

  1. Trainingul este cel mai important lucru atunci cand vrei sa lucrezi in videochat. Un training bine pus la punct, primit de la inceput, va hotara castigurile tale viitoare si te formeaza ca model de top. Din pacate prea putine studio-uri de videochat asigura un training real. Pentru cele mai multe, trainingul pentru videochat se rezuma la informatii despre cum sa acceseze site-urile si ca trebuie stat minim 8 ore online.
  2. Alegerea site-ului de live-streaming care ti se potriveste. Nu toate siteurile sunt la fel (fiecare site, prin politica interna si reguli isi modeleaza membrii si guestii intr-un anume fel.) De aici si diferenta in comportamentul membrilor. Daca te blochezi pe un singur site, sau daca studioul/trainerul iti spune ca doar ala e bun si doar cu ala lucram, e timpul sa iei masuri. Chiar daca nu ai castigat prea mult pe un site, vei castiga pe altul, mai potrivit tie. Doar ai inceput jobul in videochat pentru a castiga, nu pentru ca un site e frumos sau mai usor de folosit.
  3. Castiga si tu un City Break la Paris!Aplica aici

  4. Fi tu... adica nu incerca sa joci un rol care nu este pentru tine. Fiecare om are un anumit fel de a fi si un stil de a intra in pielea unui personaj. Pentru ca a fi model videochat inseamna de fapt, a juca un rol. Deci gaseste stilul tau de interpretare si nu incerca sa imiti pe nimeni. Poate ai observat ca si marii actori joaca doar un anumit tip de rol...cel care li se potriveste cel mai bine.
  5. Nu te speria de greseli. Cel mai bine inveti din greseli... mai ales daca te costa :). Ai gresit... OK treci peste, invata ceva din asta, pentru ca data viitoare sa nu repeti greseala. Si aici intervine valoarea trainingului pe care l-ai primit (daca l-ai primit). Un training bun te pregateste si pentru asta, sa stii ce sa inveti din greseli si cum sa treci mai usor peste ele.
  6. Nu renunta asa repede. Chiar daca au trecut cateva zile si pare ca nu se misca lucrurile. Pentru a vedea rezultate e nevoie de aprox 2-3 saptamani. Dar daca au trecut si inca nu se vede schimbarea in bine, trebuie sa te intrebi de ce. Poate fi din cauza ta, te analizezi si vezi ce e gresit, ce nu faci bine... sau poate fi din cauza studioului/trainerului. Si atunci e timpul sa cauti un alt studio/trainer. Dar nu renunta! Ai inceput sa faci videochat pentru a castiga mai multi bani, nu-i asa? Poate ti-a fost greu sa te hotarasti, dar acum continua. Nu renunta la visurile tale si la sansa de a avea o situatie materiala extraordinara.

  La Diva Studios, toate cele enumerate mai sus fac parte, by-default, din pregatirea pe care o acordam tuturor modelelor. Analizam impreuna reusitele si greselile si iti dam cele mai bune sfaturi pentru fiecare situatie in parte. Colaboram cu mai multe site-uri de streaming, atat freemium cat si premium, si in felul asta gasim pentru fiecare varianta cea mai buna.

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Avantaje Diva Studios

 1. - Lucrezi cu contract legal.
 2. - Beneficiezi de asigurare medicala.
 3. - Primesti salariu garantat.
 4. - Comision crescator periodic.
 5. - Camere de lucru luxoase.
 6. - Team building.
 7. - Bonusuri multiple.
 1. - Plati facute intotdeauna la timp.
 2. - Poti obtine credit bancar.
 3. - Confidentialitate garantata 100%.
 4. - Training specializat permanent.
 5. - Sesiuni foto/video gratuite.
 6. - Program de lucru flexibil.
 7. - Promovare/Trafic asigurat.

Testimoniale

Edith F.

12.11.2015

Diva Studios este locul unde ma simt ca acasa, atmosfera placuta si prietenoasa constituie un mediu prielnic pentru dezvoltarea noastra profesionala, a modelelor.