Marele premiu de la Diva Studios: o decapotabila

   La Diva Studios modelele au fost mereu recompensate si stimulate financiar. Pentru ca dorim sa avem o atmosfera placuta de lucru, care sa te faca sa vii cu drag aici, organizam regulat concursuri si oferim premii. Esti inscrisa automat in toate aceste concursuri odata ce ai devenit model videochat la Diva Studios.
Premiile oferite sunt valabile pentru toate modelele studioului, indiferent de vechime. Tot ce conteaza este sa fi dedicata si implicata in ceea ce faci, sa ne demonstrezi ca ai ambitie si privesti jobul in videochat ca pe un lucru serios, care iti poate schimba, in bine, cursul vietii. Geanta de club, accesorii, outfituri, telefon mobil, tableta, toate acestea le poti primi in urma concursurilor. Si binenteles ca esti pe drumul spre premiul cel mare: o excursie intr-o tara exotica sau o masina decapotabila.

Bonusurile sunt din cele mai interesante: bonus de bun venit, bonus de loialitate si de recomandare, bonusuri pentru depasirea targetului, sunt doar cateva din beneficiile pe care le ai.
La interviu, intr-o discutie libera cu noi, primesti mult mai multe detalii despre aceste avantaje.

instagram DivaStudios youtube DivaStudios facebook DivaStudios google+ DivaStudios

2010 - Diva Studios | Videochat Timisoara DivaStudios