Lucrezi intr-o atmosfera moderna, eleganta si placuta

Sediul Diva Studios din Timisoara este un loc ce ofera siguranta si incredere. Se afla in zona Calea Sagului, dar nu direct pe artera principala. Pentru ca am vrut inca de la inceput sa oferim modelelor noastre conditii bune de lucru, am ales ca studioul sa fie intr-o vila. Departe de zgomotul strazilor intens circulate, chiar daca este foarte aproape de mijloacele de transport.
Acest lucru este util mai ales modelelor incepatoare, pentru ca modelele noastre mai vechi, deja au fiecare masina personala cu care, de obicei, vin la lucru.

Confidentialitatea este, in acelasi timp, asigurata pentru ca stim ca este foarte importanta pentru toate modelele. Accesul in cladire se face doar pe baza de cod individual, pe care il primesti odata cu semnarea contractului de munca; deci, nimeni din afara firmei nu are posibilitatea sa intre. Toate spatiile publice, interioare si exterioare, din sediul Diva Studios, sunt monitorizate 24 din 24.


 

Camera in care o sa lucrezi, una din cele 12 destinate modelelor, este amenajata dupa ultimele cerinte ale videochatului modern. Sunt spatioase, elegante si iti creeaza o senzatie de "placut". O sa te simti bine acolo, relaxata. Bine :) speram ca nu prea relaxata, pentru ca te ia somnul... si banii nu se fac dormind, nu?

Ca o paranteza, am auzit (de la modele care au fost la alte studiouri, au renuntat si au venit sa lucreze cu noi), ca unii numesc spatiile de lucru ale modelelor "boxe". Ca "boxele" au marimea unei canapele de 2 persoane. Adica undeva la 1,2 m latime.
Si ne intrebam: oare cum se poate lucra intr-un spatiu asa mic? Ce model ar accepta sa lucreze acolo?
Raspunsul este simplu: modelele care nu se informeaza bine de la inceput.

In afara de cele 12 camere de lucru, in sediul Diva Studios din Timisoara, mai ai si alte facilitati. O sa poti folosi solarul de aici de cate ori crezi tu ca ai nevoie. Sala de fitness la fel, este dotata cu tot strictul necesar. Avem spatiul de relaxare, bucataria, studioul foto, dresingul plin de outfit-uri si alte accesorii glamour necesare, ca sa nu mai vorbim de foisorul din curte, folosit toata vara... pentru gratare binenteles :). La ce te gandeai?

 

Calculatoarele si toata cealalta tehnica IT folosita: servere, routere, internet, etc. sunt de ultima generatie; totul este special gandit pentru videochat.
Software-ul folosit este licentiat, pentru ca legea din Romania este foarte clara in aceasta privinta.
Toate astea sunt intretinute, si tinute la zi cu upgrade-ul, de suportul tehnic IT; care te si ajuta de cate ori ai nevoie, fara ca tu sa fi nevoita sa iti bati capul cu toate astea. Nici cu toate cerintele tehnice ale site-urilor de videochat cu care Diva Studios colaboreaza.

Concluzia este ca pe tine nu trebuie sa te preocupe aspectele tehnice, pentru ca e treaba noastra sa facem ca totul sa mearga bine. Pentru tine.

Iar daca nu esti din Timisoara, dar ai vrea sa vii sa lucrezi cu noi, eventual sa te stabilesti aici in oras, noi te putem ajuta si cu asta.
Iti oferim cazare aici, pentru o perioada de 3-4 luni, gratuit. Tu nu vei avea de platit decat cheltuielile de intretinere.

Dupa aceasta perioada o sa iti permiti sa te intretii singura, si vom cauta impreuna (daca ai nevoie) o chirie pentru tine; iar mai tarziu o casa pe care sa o cumperi. Cu banii jos sau cu un credit de la banca, e alegerea ta. Si noi te sprijinim si te ajutam, oricare ar fi ea.


 

Staff-ul Diva Studios este format din profesionisti; oameni care, fiecare in domeniul lui, stiu ce trebuie facut pentru bunul mers al studioului. Corectitudinea si seriozitatea noastra sunt dovedite de premiile, si diplomele obtinute de la CCIAT (Camera de Comerț Industrie și Agricultură Timis) in anii 2014, 2015 si 2016. Firma ce administreaza Diva Studios a fost inclusa in Topul Firmelor, unde a obtinut locul 1 si 2 in domeniul de activitate specific. De aici tragi si concluzia ca toata activitatea noastra este legala 100%.

Nu vrem sa iti dam impresia ca toate astea se intampla fara munca. Munca modelelor noastre si munca echipei din spatele lor: manager, trainer, suport IT, fotograf, media marketing, etc. Suntem toti ca o familie care merge in aceeasi directie, are aceleasi teluri.

Si tot ca o familie suntem atunci cand hotaram sa facem un gratar in foisorul din spate, sau cand stam de vorba la o cafea. Dar nu trebuie sa amestecam lucrurile. Cand e de muncit muncim, cand e de relaxat ne relaxam toti. Regula de baza este ca, daca fiecare isi face partea lui de treaba, totul va merge ca pe roate.
Si toti avem de castigat din asta.

instagram DivaStudios youtube DivaStudios facebook DivaStudios google+ DivaStudios

2010 - Diva Studios | Videochat Timisoara DivaStudios