Diva Studios - Studio videochat timisoara

Primul studio de videochat infiintat legal in Timisoara

Cum garantam succesul tau?
3 ingrediente care te asigura ca Diva Studios este alegerea corecta
I
Incredere

Peste 450 modele au ales Diva Studios, de la infiintare si pana acum. Amintim doar de modelele care au lucrat mai mult de 1 an. Ne-au ales pe noi pentru ca au avut incredere in noi!

# 450 modele
E
Experienta

De 12 ani demonstram ca modelele ce colaboreaza cu noi obtin castiguri de top. Pentru ca beneficiaza de toata experienta noastra si suportul nostru permanent.

# 12 ani experienta
P
Profesionalism

Cand modelele ajung sa castige intre 9750 ron si 19500 ron in fiecare luna. Nu au talente speciale, doar ca noi le-am invatat, pe fiecare in parte, cum se face performanta in videochat.

# 4080 $ media/model

Diva Studios este printre putinele studiouri de videochat, din Romania si poate din lume, ce pun foarte mult accentul pe profitul, perfectionarea si evolutia modelului de videochat angajat!
Suntem preocupati, ca si studio, de increderea pe care modelele ne-o acorda, suntem un studio de videochat legal constituit, iar experienta noastra de peste 12 ani iti da siguranta ca ne pricepem la videochat si putem face din orice model incepator, un model performant. De-a lungul anilor, am perfectionat un sistem de training ce te ajuta chiar din prima zi, si care s-a dovedit a fi foarte flexibil, personalizabil si cu rezultate remarcabile in industria de videochat.
Pentru ca suntem seriosi, corecti si respectam modelele cu care colaboram, si pentru ca managementul si staff-ul studioului este format din profesionisti, avem o carte de vizita exemplara. Diva Studios iti propune ceva real si demonstrabil... o colaborare cu noi, face un model videochat sa ajunga model de top in mai putin de 6 luni.

- Studio Videochat -

PROFESIONIST

Suna-ne pentru interviu sau inscrie-te

Doar in conditii de legalitate Diva Studios colaboreaza cu modelele angajate, pentru ca este o companie legal constituita. Contractul, in baza caruia se face angajarea, va fi prezentat la interviu si explicat, daca este cazul. Pentru ca vrem sa existe transparenta totala, modelul poate vedea permanent ce castiguri are, isi poate face propriul calcul al veniturilor, in fiecare luna. Corectitudinea si seriozitatea noastra sunt dovedite de premiile, si diplomele obtinute de la CCIAT (Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timis) in anii 2014, 2015 si 2016. Compania ce administreaza studioul de videochat Diva Studios a fost inclusa in Topul Firmelor, unde a obtinut locul 1 si 2 in domeniul de activitate specific.

Diva Studios a castigat increderea modelelor, dar si a siteurilor cu care colaboreaza. Pe langa aprecierea din partea CCIAT, am primit si o serie de distinctii si premii care sa ateste faptul ca suntem un jucator important in industria videochatului.

- Studio Videochat -

LEGALITATE
diva-studios-girl

Strategia de business urmata este "Calitate...nu cantitate". Si da rezultate forte bune. Pana la urma este o relatie simbiotica: noi invatam modelul cum sa faca bani... iar el chiar face multi bani. Fiecare model este fericit, deci atmosfera din studio este una placuta si relaxata. Si asta ne face si pe noi fericiti. Castigul este de ambele parti.
Modelele de videochat care se angajaza la Diva Studios, primesc informatii, sfaturi si training care chiar le ajuta sa evolueze si sa castige sume mari de bani.
Diva Studios nu este un studio de videochat care angajeaza modele doar ca sa fie la numar... ci pentru a face din ele modele performante, modele de top cu castiguri de minim 5000$ lunar.

Confidentialitatea si discretia sunt foarte importante pentru noi. Cuvantul videochat nu va apare nici pe contractul de angajare, nici pe extrasele de cont.
Dar confidential si discret inseamna mult mai mult:
- toate spatiile (studiourile) detinute de Diva Studios sunt in locatii discrete, dar in zone usor accesibile,
- numele si sigla studioului nu sunt afisate la intrarea in studio, deci cand intri nimeni nu va zice "uite, face videochat",
- adresa studioului nu este publicata pe internet, pentru a nu fi accesibila oricui,
- chiar daca iti asiguram o promovare sustinuta, nickname-ul de pe siteuri si numele real nu o sa fie niciodata asociate.
In concluzie, Diva Studios este un studio de videochat care asigura confidentialitatea 100%.

- Studio Videochat -

CONFIDENTIAL