Intrebari si Raspunsuri

E normal ca la inceput sa ai intrebari legate de tot ce inseamna activitatea de videochat. Mai jos, incercam sa iti raspundem la cateva dintre cele mai frecvente intrebari pe care le primim.

Cat de confidential este ?

Confidentialitatea este 100% garantata. Chiar daca te promovam pentru a maximiza castigurile tale, nu o sa o facem in Romania. Adica imaginea ta nu va apare in nici unde in tara.

 

Sunt hotarata sa vin la voi. Am citit totul de pe site. Cum fac mai departe ?

Ne trimiti o cerere de pe pagina de contact, sau ne suni. Impreuna stabilim un interviu unde vei afla mai multe si, totodata, stabilim daca putem lucra impreuna.

 

Ce trebuie sa stii despre interviu ?

Interviul este, de fapt, o discutie libera, in care avem ocazia sa ne cunoastem unii pe altii. Interviul poate sa aiba loc la noi la birou sau in oras, intr-un loc ales de tine, ocazie cu care noi iti povestim mai multe despre studioul nostru si despre activitatea de videochat, iar tu ne povestesti cateva lucruri despre tine. Trebuie sa stii de la bun inceput ca interviul in sine nu te obliga la nimic.

 

Cat de importanta este experienta in domeniu ?

Nu este nevoie de experienta. La noi la studio o sa ai traineri cu experienta care te invata tot ce trebuie sa stii. Dar, daca ai mai lucrat in acest domeniu (acasa sau la alt studio), trebuie sa intelegi ca fiecare studio are un anume stil de lucru, o politica interna proprie.

 

Daca vreau sa plec, cum se procedeaza ?

In cazul in care te hotarasti sa pleci, nu trebuie decat sa ne anunti, iar noi inchidem contractul de munca in ziua urmatoare. Iar in cazul in care mai ai de primit bani, nu trebuie sa iti faci griji, pentru ca vei fi platita pentru toata munca pe care ai facut-o.

 

Oare o sa ma inteleg cu colegele ?

Suntem siguri ca Da. Pentru ca toate colegele noastre sunt fete simpatice si serioase, indiferent de varsta.

 

Cum stiu cat am realizat intr-o zi/luna ?

Fiecare dintre modelele noastre are o pagina speciala unde poate verifica oricand veniturile realizate, pe fiecare din site-urile cu care colaboram.

 

Comision sau salariu fix ?

La noi se lucreaza doar pe sistemul comision din realizari. Astfel iti garantam ca poti ajunge sa ai castiguri asa mari, de 5000$ sau chiar mai mult. Salariu fix gasesti la orice magazin sau butique :)...fara suparare.

 

Care este procentul pe care il pot primi din realizarile mele ?

Procentul minim garantat este de 50% din realizarile tale si nu va scade niciodata. Insa, comisionul poate sa creasca, in functie de performantele tale si poti ajunge sa incasezi chiar si 70% din realizari.

 

Ce fel de haine si outfit-uri sunt necesare ?

Este normal ca pentru job-ul de videochat sa fie nevoie de tinute diferite, de la cele mai sexy la cele glamour sau chiar casual. Insa, in cazul in care tu nu ai destule tinute, noi te putem ajuta. Garderoba noastra este plina si iti sta la dispozitie ori de cate ori ai nevoie.

 

Daca ma angajez la DivaStudios, pot lucra si de acasa ?

Pentru inceput trebuie sa vii sa lucrezi la studioul nostru. Dupa o perioada, vei putea incepe sa lucrezi de acasa.

 
instagram DivaStudios youtube DivaStudios facebook DivaStudios google+ DivaStudios
 
Poti alege intre videochat adult si non-adult
 
Angajam hostess online. Vezi mai multe pe facebook-ul Diva Studios.ro
 
Suntem profesionisti si corecti
........

2010 - Diva Studios | Videochat Timisoara Diva Studios