Articole / Noutati despre Diva Studios

Independenta financiara

22.07.2017

Independenta financiara o ai atunci cand nu mai trebuie sa ceri ajutor financiar de la nimeni. Esti capabila sa iti platesti singura taxele scolare, chiria sau rata pentru casa in care locuiesti; esti capabila sa mergi in orice excursie ti-ai dorit sau sa platesti pentru o scoala mai buna pentru copii tai.

Videochat de acasa

07.05.2017

Incepand cu luna Mai poti sa faci Videochat de Acasa cu Diva Studios. Lucrezi din propria ta camera dar beneficiezi de experienta noastra. Am primit foarte multe cereri de acest fel, din toata tara. Poti cere mai multe detalii de pe pagina de contact, de pe Facebook sau de pe WhatsApp - 0756.932.918.

Diva Studios 3

03.04.2017

Din 10 aprilie se deschide cel de-al 3-lea studio sub sigla Diva Studios. Acesta fiind cea de-a doua locatie in Timisoara. Primul studio legal de videochat din Timisoara, va deschide in luna aprilie cel de-al 3-lea studio sub sigla Diva Studios. Luxul si eleganta cu care ne-am obisnuit in toate spatiile detinute de Diva Studios, sunt prezente...

Bonus in luna Martie

26.02.2017

Diva Studios, este studioul unde tot timpul primesti cate un bonus. Pentru ca a venit 1 martie si trebuie sa primesti martisoare, urmeaza apoi 8 martie si o sa primesti flori si cadouri, ne-am gandit sa iti oferim si noi un martisor si, in acelasi timp, un cadou...

Diva Studios 2 Belgrad

12.09.2016

Studiile de piata si strategia de marketing, ne-au convins, in 2014, ca este timpul unei schimbari de brand. Astfel studioul si-a schimbat denumirea in "Diva Studios".
In 2016 studioul deschis in Belgrade-Serbia a fost urmatorul pas ce trebuia facut pentru extinderea necesara planificata.


2010 - Diva Studios | Videochat Timisoara Diva Studios