Ce cred modelele noastre?

Ingrid angajata in videochat ca model
  "Am fost foarte placut impresionata de aspectul studioului"
Intrebari si raspunsuri despre videochat

   Salut. Ma numesc Ingrid si sunt trainer DivaStudios. Inainte de a veni aici am lucrat 6 ani ca model videochat, si de acasa si in diverse alte studiouri din tara. Trebuia sa merg dupa prietenul meu care avea un job ce implica deplasari prin tara. Deci pot sa spun ca am vazut multe lucruri, bune si rele, in toate studiourile la care am fost. Am hotarit sa ramanem definitiv in Timisoara.
Banii stransi ar fi fost de ajuns ca sa nu mai lucrez niciodata. Dar sunt o fire activa, nu pot sa stau sa nu fac nimic. Si atunci am vazut anuntul celor de la DivaStudios. Am sunat pentru angajare ca model de videochat. La interviu, auzind de experienta mea de 6 ani mi-au propus sa lucrez ca si Trainer pentru modelele din studio. Am fost foarte placut impresionata de aspectul studioului, de dotarile tehnice, de echipa de aici. Incet-incet am cunoscut si modelele care lucreaza in studio si surpriza a fost si mai mare cand am descoperit nume (nick-name) pe care le stiam ca fiind in top pe diverse site-uri.
Ma gandeam ca eu ar trebui sa invat de la ele si nu ele de la mine. Dar modul lor de gandire este unul foarte sanatos. Tot timpul ai ceva de invatat, niciodata nu trebuie sa spui ca stii destul. Atunci mi-am zis ca este exact locul de munca pe care l-am cautat mereu, atmosfera super si oameni super.

DivaStudios va deschide un nou studio in curand-Diva Studios 3
instagram DivaStudios youtube DivaStudios facebook DivaStudios google+ DivaStudios

2010 - Diva Studios | Videochat Timisoara DivaStudios