Castigi 5000$ ca hostess online la Diva Studios

Avantajul Diva Studios

Avantajul tau cand vei lucra la Diva Studios este ca o sa ai de-a face doar cu oameni corecti si cu experienta. Zilele de salariu sunt in fiecare luna in data de 3 si de 17 si niciodata nu o sa auzi: nu poti primi banii azi pentru ca...bla, bla, bla. Stim, din auzite, ca se intampla asta prin alte locuri.
Fete absolut obisnuite, au venit la interviu cu ideea gresita ca: "vai, eu nu sunt 90/60/90, nu arat extraordinar de bine. Crezi ca am vreo sansa?". Le-am spus: "DA, ai sanse foarte mari daca esti hotarata". Multe au ales sa aiba incredere in noi si sa incerce. Si ghici ce s-a intamplat? Au reusit! Au trecut peste prejudecati si "ce zice lumea" si unele au devenit model de top, adica venituri de peste 5000 dolari luna de luna.
Ce ar fi fost daca nu credeau in noi si, mai ales, nu credeam noi in ele? Nimic rau... doar ca acum nu aveau masina sau casa visata; sau ratele la banca achitate; isi faceau in continuare probleme pentru ziua de maine, financiar vorbind, si mergeau in club doar cand platea cineva consumatia.

Vrei sa devii model videochat?

Stim ca ai retineri si esti nehotarata. Parca ai incerca, dar parca ai mai astepta. Ai vrea sa devii model videochat, pentru ca stii ca se castiga bine, dar e ceva nou, nu stii la ce sa te astepti, nu stii daca esti potrivita pentru asta. Si nu vrei sa te faci de ras. Nu esti singura care a gandit asa la inceput.
Dar aici este vorba despre ce vrei tu, ce ai acum si ce ai putea avea. Si nu vei stii niciodata daca nu incerci macar.
Ia hotararea vietii tale si contacteaza-ne. Suna in pic dramatic: "hotararea vietii tale" :); da ar putea fi. De exemplu sa poti sa iti cumperi casa dupa 2-3-4 ani, in loc de 20 de ani, chiar poate fi "hotararea vietii".
Spre deosebire de alte studiouri, la noi poti sa pleci oricand doresti, fara sa aduci scuze ciudate sau motive aiurea. Pur si simplu ne spui ca vrei sa pleci si gata. Noi iti platim banii la zi si iti inchidem contractul de munca.
Dar, garantat o sa te simti asa bine aici, ca nu vei dori sa pleci prea repede.

Skills-urile de care ai nevoie ca model videochat

Engleza


Necesara. Fara ea sansele de reusita sunt minime. Daca nu stii inca...invata

Comunicare


Conteaza usurinta in comunicare. La asta te putem ajuta noi, aici

Ambitie


Cel mai important lucru in videochat. Asta e ce au in comun toate modelele de top

Fizic


Aspectul fizic este cel mai putin important dintre toate celelalte. Nu te baza doar pe el

 

Ai de ales intre videochat adult sau non-adult

 

Afla mai multe despre noi

Training individual si Evolutia ta

Cel mai important lucru pe care il primesti la Diva Studios este TRAININGUL. Chiar daca avem camere luxoase, outfit-uri gratis, accesorii, tehnica performanta, 90% din evolutia ta ca model videochat este datorata trainingului primit...

Procente, bonusuri si Castiguri

Asa cum am zis "toti muncim pentru bani". O sa vezi cu ochii tai si o sa afli de la modele mai vechi faptul ca poti avea incredere in noi. Procentul tau este crescator, incepe la 50%. Plus bonusul de inceput de 300$. Plus bonusul 6% pentru...

Legalitate, Program, Timp liber

Suntem o companie care functioneaza legal, tu vei lucra legal, cu contract de munca, si beneficiezi de toate avantajele ce decurg de aici. Programul este de 8 ore (ca oriunde)...ai 2 zile libere la alegere (doar la noi). Se poate si part-time...

Cum ma angajez? Interviul

Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, telefonic, pe email sau formularul de pe site. La interviu primesti informatii detaliate despre castigurile tale, confidentialitatea 100% si orice intrebari mai ai. O regula pe care o avem este ...

 
 

Informeaza-te bine

Inainte de a te angaja la un studio, inclusiv la al nostru, este bine sa te informezi temeinic. Citeste atent siteul de prezentare, stabileste un interviu, si fa-ti o parere despre persoana cu care vei vorbi. In general, persoana de contact este reflexia studioului. Pentru ca daca nu alegi bine, o sa iti schimbi parerea despre videochat si despre studiouri. Nu o sa te simti bine acolo, nu o sa primesti un training bun, nu o sa fiti "compatibili" si asta se va reflecta in castigurile tale mici (nu o sa ai o stare de spirit ok). O sa tragi concluzia gresita ca toate studiourile sunt la fel. Si ar fi pacat sa crezi asta. Pentru ca nu sunt la fel.
Posibil ca tu sa fi un viitor model de top, cu castiguri de peste 5000$ lunar, dar sa pierzi oportunitatea asta din cauza unei alegeri pripite.


2010 - DivaStudios.ro | Videochat Timisoara DivaStudios